Ko smo mi?

Adresa naše veb stranice je: https://poslasticarnicaprinceza.com.

Komentari:

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i string korisničkog agenta pretraživača za pomoć u otkrivanju neželjene pošte.
Anonimizovani string kreiran od vaše adrese e-pošte (koji se naziva i heš) može biti dostavljen usluzi Gravatar da se vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se odlučiti da svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju sačuvate u kolačićima. Ovo su radi vaše pogodnosti, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.</p>

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pretraživač 

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbor prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.<p>Ovi veb-sajtovi mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb lokaciju.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju neograničeno. Ovo je da bismo mogli automatski da prepoznamo i odobrimo sve naknadne komentare umesto da ih držimo u redu za moderiranje

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo u obavezi da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca mogu da se provere putem automatske usluge otkrivanja nepoželjnog sadržaja.