Slani ketering

Organizujete specijalnu priliku od velike važnosti i shodno tome želite da sve prođe nezaboravno? Jedan od uslova da zamišljeno postane ispunjeno je da Vašim gostima priredite veliki izbor najukusnije, ali i sa umećem dekorisane hrane. Tu na scenu stupamo mi, Vaša poslastičarnica “Princeza”. 

Šta nudimo?

  • U program slanog keteringa ulaze brojna predjela, meze, kiflice, mini sendviči i još mnogo toga. Zapravo, pozovite nas, ispričajte šta ste zamislili i sve su šanse da ćemo to moći da realizujemo.
  • Smatramo da usluga keteringa podrazumeva i dostavljanje hrane, tako da mi iz Princeze vršimo i to, potpuno besplatno!
  • Ukoliko razmišljate o organizaciji nekog tipa svečanosti, bilo da su u pitanju venčanja, rođendani, krštenja ili poslovni ručkovi, znajte da uvek možete da računate na nas!

Posni program

i ukusno i posno

Raznolikost našeg asortimana još jednom je dokazana time što u ponudi imamo i specijalan – posni program. Pripremamo posne sitne kolače, kiflice sa kokosom i šljivom, a i još mnogo toga, za sve one kojima više odgovara ovaj tip ishrane.

Egzotičnog ukusa

Kuhinja italiana

Za sve sladokusce italijanske kuhinje, u ponudi imamo i potpuno NOVE paste od kojih će vam prosto poteći voda na usta. U pitanju su svetski poznata jela sa sastojcima poput parmezana, ulja belih tartufa, pršute, gambora itd.
 
Kada govorimo o kuhinji Apeninskog Poluostrva, nipošto ne smemo izostaviti ono najpopularnije, takoreći kultno jelo – picu. Birajte između različitih veličina “Kaprićoze” i “Mađarice”, sve ih pravimo po domaćem receptu.
 
Najukusnija

Kuvana jela

Pogledaj
Raznovrstan

Slani meni

Pogledaj
naš

Ketering

Pogledaj