POSLASTIČARNICA PRINCEZA

Vi samo zamislite, ostalo je na nama

Slatki ketering Slani ketering

Vi samo zamislite

Za vaše slatke stolove pravimo oblike kakve želite za posebnu priliku. Bilo da su u pitanju ananasi, lubenice, limuni za nas je sve izvodljivo. 

Ukusni mafini

Moguće je poručiti ih pojedinačno

Popsi su nezaobilazni

Naši kljenti obožavaju ove slatke zalogajčiće koji su zaista zaslužili svoju veliku popularnost. 

Slani ketering

Organizujete specijalnu priliku od velike važnosti i shodno tome želite da sve prođe nezaboravno? Jedan od uslova da zamišljeno postane ispunjeno je da Vašim gostima priredite veliki izbor najukusnije, ali i sa umećem dekorisane hrane. Tu na scenu stupamo mi, Vaša poslastičarnica “Princeza”. U program slanog keteringa ulaze brojna predjela, meze, kiflice, mini sendviči i još mnogo toga. Zapravo, pozovite nas, ispričajte šta ste zamislili i sve su šanse da ćemo to moći da realizujemo. Smatramo da usluga keteringa podrazumeva i dostavljanje hrane, tako da mi iz Princeze vršimo i to, potpuno besplatno! Ukoliko razmišljate o organizaciji nekog tipa svečanosti, bilo da su u pitanju venčanja, rođendani, krštenja ili poslovni ručkovi, znajte da uvek možete da računate na nas!
 
Pročitaj više

 

Slani ovali

Za sve sladokusce italijanske kuhinje, u ponudi imamo i potpuno NOVE paste od kojih će vam prosto poteći voda na usta.
U pitanju su svetski poznata jela sa sastojcima poput parmezana, ulja belih tartufa, pršute, gambora itd.
 
Kada govorimo o kuhinji Apeninskog Poluostrva, nipošto ne smemo izostaviti ono najpopularnije, takoreći kultno jelo – picu. Birajte između različitih veličina “Kaprićoze” i “Mađarice”, sve ih pravimo po domaćem receptu.
Kuvana hrana se služi na zalogaje u posudama koje dugo drže toplotu i svežinu. 
 
Sav meni je prilagođen dostavi. 

Kolači na komad

Da li ste u skorije vreme bili u Princezi? Možda je baš sada pravo vreme da navratite sa prijateljima i rodbinom, decom ili sa Vašom drugom polovinom. Dočekaćemo vas kako dolikuje, a moći ćete da birate između brojnih kolača na komad poput neprevaziđene plazma torte, ili tradicionalnih jela kao što su šampita, krempita i baklava. Ako ipak više volite tri leće, makaronse, žito sa šlagom ili rum rolat, onda imamo dobre vesti – sve ovo je dostupno u poslastičarnici Princeza!
 

Posni program

Raznolikost našeg asortimana još jednom je dokazana time što u ponudi imamo i specijalan – posni program. Pripremamo posne sitne kolače, kiflice sa kokosom i šljivom, a i još mnogo toga, za sve one kojima više odgovara ovaj tip ishrane.